KINDERDAGVERBLIJF SAPPERDEFLAP

Soort opvang

Bij de voor- en naschoolse opvang wordt opvang geboden aan kinderen van 4 t/m 13 jaar. Alle kinderen zijn voor en na schooltijd en in de schoolvakanties welkom. De kinderen worden opgevangen in een grote, gezellige, fleurige en huiselijke groepsruimte, waar tijd is voor een lekker kop thee/ranja en een koekje om samen te praten en te luisteren naar verhalen van andere kinderen.
Daarnaast zijn er nog diverse andere ruimtes ingericht om individueel of met andere kinderen dingen te gaan ondernemen, zoals knutselen, lezen, spelletjes doen, computeren, huiswerk maken en buiten spelen.
Sapperdeflap biedt ook alleen vakantieopvang aan, mocht u hiervan gebruik willen maken, dan kan u zich hiervoor apart aanmelden.
Wij zorgen met heel veel plezier voor uw kind(eren).

Openings tijden

VoorschoolseOpvangNaschoolse Opvang
Maandag07.00 uur tot 08.30 uur 14.00 uur tot 18.00 uur
Dinsdag07.00 uur tot 08.30 uur 14.00 uur tot 18.00 uur
Woensdag07.00 uur tot 08.30 uur 11.30 uur tot 18.00 uur
Donderdag07.00 uur tot 08.30 uur 14.00 uur tot 18.00 uur
Vrijdag07.00 uur tot 08.30 uur 11.30 uur tot 18.00 uur

Mochten onze openingstijden afwijken van de schooltijden van uw kind(eren), kunt u contact met ons opnemen en is in overleg heel veel mogelijk.
Daarnaast bieden wij ook flexibele opvang.

Tarieven voor- naschoolse opvang

Het unieke van onze voor- en naschoolse opvang is , dat u per uur betaalt.
De kosten bedragen € 6,42 per uur. Voor de vakantieperiodes krijgt u ruim van te voren de vraag om de dagen door te geven. De doorgegeven dagen worden ook bij afmelding of afwezigheid in rekening gebracht, dit i.v.m. personele bezetting.

Wij staan geregistreerd in het landelijk register kinderopvang. Dit houdt in dat u het overgrote deel van de kosten voor kinderopvang kunt terugvragen bij de Belastingdienst; genaamd Kinderopvangtoeslag. Voor meer informatie hierover: www.toeslagen.nl hier kunt u ook een proefberekening maken.

Vervoer

De kinderen die gebruik maken van de voor- of naschoolse opvang worden door de begeleiding zelf naar/van school gebracht/gehaald Sapperdeflap bedient diverse scholen in de Gemeente Eemsmond. Voor scholen buiten Uithuizermeeden wordt een kilometervergoeding gerekend van € 0,25 per KM.